*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> real estate

Syv grunde til at komme ind i Skat Lien Investing

Skat tilbageholdelsesretten investere er godt off radar i det meste af offentligheden. Men, det er kun fordi det ikke fremmes af mæglere eller ejendomsmæglere. Og hvorfor skulle det? Ingen kan tjene en provision, fordi du køber direkte fra amt eller kommune! Afkastene er store op til 24% om året i nogle stater. Her er syv grunde til, at du bør komme ind skat lien investere:
1. Store afkast. Mens 24% kun er fundet i én stat (Iowa), renten du tjener typisk i teenageårene for næsten alle stater sælger kriminel ejendom skat tilbageholdsret og certifikater. Plus, med hurtige indfrielser (hvilket betyder, når den skattepligtige betaler dig tilbage), kan dine årlige afkast være meget meget højere, hvis du geninvestere dine midler i løbet af året.
2. Sikker Investment. Skat tilbageholdelsesretten investere er mere sikker end de realkreditlån, som bankerne. Hvorfor? Fordi du tager prioritet over dem! Som kriminel skat pant investor, du træde i stedet for tolderen. Der er ingen, foran dig. Du er på lige fod med IRS, kommunale bøder, andre ejendomsskatter. Og i nogle stater, kan du købe disse bøder og afgifter, og rul dem ind i din egen investering.
3. Du kan ende op med ejendommen og en gevinst. Hvad sker der, hvis den skattepligtige ikke betaler? Du kan få ejendommen! Det er rigtigt, i så snart et år, kan du modtage skøde på huset, jord, kontor, uanset fast ejendom, du holdt pant på. Du kan derefter sælge, udleje eller holde ejendommen for en ekstra gevinst.
4. amt eller kommune udelukker for dig. I de fleste stater, behøver du ikke engang brug for en advokat til at afskærme på ejendommen. Amtet gør det for dig! Alt du skal gøre er at meddele dem, at du ønsker at begynde afskærmning (efter den lovpligtige indløsning udløber), og de gør alt det hårde arbejde med at køre titel, anmeldende parter af interesse, og bortauktionering ejendommen.
5. Din advokat er betalt for dig. I de få stater, som du har brug for at leje din egen advokat til at gøre afskærmning, er den skattepligtige faktureret-ikke dig! Så hvis du starter afskærmning og skatteyderen eller långiver betaler deres skatter, kan du oplade til din advokat regninger. Du kan endda være i stand til at få betalt dig selv for en del af arbejdet!
6. Du kan fordoble eller tredoble ned på din investering. Hvis du har købt en indledende kriminel skat pant, har du prioritet i de fleste stater, til at købe efterfølgende skatter, der forfalder. Og kan disse afgifter har en meget højere

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.