*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> real estate

Lakshish af lakshish gruppe ved www.lakshish.com

Lakshish: Vores nuværende Vartegn Visionen tage højde for forskellige aspekter af sådanne behov, vores nuværende vartegn omfatter Bollywood By et township projekt om Mumbai - Pune Expressway og Amara Retreat et landbrugsjord projekt om Mumbai - Goa National Highway.Our StrengthsLakshish tror på at designe alle projekter som pr Vaastu for at sikre, at udviklingen giver positive vibes til alle indbyggere. Yderligere vores udviklinger vuggede af elementer af naturen:. Jord, vand og luft

Vi ved, at have de bedste folk er hvad der gør Lakshish anderledes end andre. Energien, entusiasme og færdigheder af vores folk er rettet mod opbygning og maksimere værdien af ​​vores kunders fast ejendom.

Indarbejdet i 1999 har Pavan Datta (grundlægger, bestyrelsesformand og administrerende direktør) været en drivende kraft bag dannelsen og succesen af ​​Lakshish. Koncernen ser på at levere problemfri og engageret kvalitet tjenester til sine kunder over hele globe.Making en indsats for at forstå behovene hos mennesker, der tilhører forskellige samfundslag har været Lakshish s træk. De egenskaber, der udvikles af inkl præmie hoteller, feriesteder, byhuse, villaer, lejligheder og højhuse. Vi tror på konstant søgen efter forbedringer, som vil sætte en høj standard for kundeservice skal holdes i et konkurrencepræget marked.

Lakshish deltog som de Platinum sponsorer i "Magicbricks Property Show", Dubai, August 2008. Indien Ejendom Fair 2008 arrangeret af MagicBricks.com på Crowne Plaza i Dubai på August 29-30, vundet stor succes. Lakshish, platin sponsorer til showet, fik en enorm respons. Magicbricks.com er Indiens største ejendomsmægler portal dedikeret til at imødekomme en forbrugers hver bolig og erhvervsejendomme behov i ejendomsbranchen. Over 100 projekter blev præsenteret med mere end 30 af de store udviklere, bygherrer og ejendomsmæglere, der deltager i begivenheden. Udstillingen strømpe alt under ét tag, nydt hver en af ​​deltagerne fra bygherrer, flade initiativtagere og layout initiativtagere til boligfinansiering, ejendomsmæglere, feriecentre og klubber, interiør og infrastruktur. Andre ansete navne, der deltog i arrangementet omfattede markedsledere som Tivoli fra Delhi, Alliance fra Bangalore, Akshaya fra Chennai, Desai Homes fra Kochi, Aliens fra Hyderabad.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.