*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> real estate

Hvor der udføres en pant refinansiere ved Opret din egen To gange ugentligt Mortgage

Ved Joyce Mann,

Hvis du i øjeblikket holder et realkreditlån på dit hjem, at skabe din egen hver anden uge pant kan være en god måde for at spare penge, ikke at nævne at betale ned din pant tidligt. Og vi alle elsker at spare penge, højre Men før planlægningen denne drøm ferie, er du nødt til at forstå, hvad en hver anden uge pant er?; hvordan en hver anden uge pant adskiller sig fra et traditionelt 30-årigt-realkreditlån, og så må du lære at udføre ændringen fra en traditionel til en hver anden uge pant. Og når jeg siger "execute" Jeg henviser til overgangen -! Vær venlig ikke skyde Monopoly bankmand

Trin 1 Der er penge i dem Thar hjem

Lær, hvad en hver anden uge! pant IS. Simply, betyder en hver anden uge pant gør halvdelen af ​​din regelmæssige månedlige pant betaling hver anden uge, dvs. halvdelen af ​​hovedstolen samt halvdelen af ​​interesse. Eksempel: Sig din månedlige pant betaling, herunder hovedstol og renter, er $ 1000. Med en hver anden uge pant, du foretager en betaling på halvdelen, eller $ 500, hver anden uge.

Trin 2

Lad os se. Tredive dage har September .... Lær, hvad en hver anden uge pant ER IKKE. En masse folk fejlagtigt tror udtrykket hver anden uge betyder det samme som to gange om måneden. Dette er ikke sandt. Den matematik er enkel: Der er 52 uger på et år; Hvis du foretager en betaling hver anden uge, der resulterer i 26 betalinger på et år. Der er 12 måneder i et år; Hvis du foretager en betaling to gange om måneden, der resulterer i 24 betalinger i et år. Du derfor to betalinger korte. Så det er vigtigt at huske, at der inden for et givet kalenderår, vil der være to måneder, hvis du skal foretage tre betalinger - ikke to - for at nå det årlige mål på 26 betalinger. Savvy?

Trin 3

Do not pass Go. Gå direkte i fængsel, dårlig bankmand.

3.Ignore internettet svindel og grådige lån ophavsmændene. Långivere, selv legitime dem, kommer med kloge klingende tilbud håb om at Hestefold dig ind konvertere dit nuværende realkreditlån til en hver anden uge en. De gør dette for en grund: for at få dig til at skille sig af med et par hundrede dollars i gebyrer

Trin 4

Undskyld, Merlin.. Ingen troldom påkrævet.

4.Create din hver anden uge pant. Alt du skal gøre er at tage ud af dit checkhæfte og hver 14. dag sende i en check på halvdelen af ​​din regelmæssige månedlige pant betaling. Det er så simpelt.

Trin 5

Jage disse besparels

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.