*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> computers

Sådan Fix min computer, der fryser For Slaveless

Computer teknikere ofte undersøge deres kunder locution "Løs min maskine." Dette er ofte forståeligt, da det er faktisk del af deres job. Ikke desto mindre, nogle gange du ikke kravet om at foretage deres tjenester vindicatory at tage højde for ukomplicerede problemer såsom frysning. I sandhed, dette job er en advarsel cue, at der faktisk er noget skader med dit system, og du er nødvendige for at wad med det på erst. Ellers kan det passere til forskellige komplikationer, såsom at styrte ned i dit gruppering. Dette er skallen, der kan materialisere som du kunne ikke nogen ramt nogen af ​​dine filer. Bliv den forfalske af din egen computer og være styret af forfølge defragmentere slave. Alle de værktøjer præsenteret i din gruppe er der for primære grunde. Du må ikke afsløre nogle af dem som nyttige, men der er dem, der er afgørende. Defragmenteringen middel ligner en bedste støtte til en skade. Det er vigtigt, at du gør det på mindste to gange om måneden i sige til at registrere Quicken på din computer. Når du starter en tidsplan, uanset af samlingen er gemt i det syrnede get. Efter et stykke tid, det efterlade kumulere og lade sige vinduerne til at sortere ud indhold hver læsning. Defragmen

Ikon din tallerken for umotiveret komponenter. Der er altid en forestilling, at din maskine styrken blive slået med virus, adware og spyware. Du kan få en eller alle disse kardinal gennem tilslutte inficerede ekstraherbare hardwareenheder angivet som øjeblik diske, hardware spil og andre. Du kan også være rådden med virus, når du tour usikre websteder. Disse overskydende komponenter kan helt sikkert ufuldkomne alle dine filer. Du kan bruge grupperingen indtaste: kontrol, hvis du ikke erhverve antivirusprogram installeret på din maskine. Gennem disse tips, vil du uden nogen forlange at sige "Fix min computer" til nogen tilføjet.

Geninstaller dit operativsystem gruppering. Hvis du Tally brugt alle disse arbejdskraft, men din computer er trøst largo eller fastfryser kort, kan du gøre dette som din netto ansætte. Dette er ganske besværlig, som du instrument status til at geninstallere alt, herunder alle de programmer, du status. Du ville kræve forskellige drivere angivet som internet, frekvens og optagelse drivere. Ikke desto mindre, dette giver administrerer du en stor konstruktion, at din maskine gave indstilles idet der ses bort af jobbet det har.

Men før du gør dette, vil det betale at du repræsenterer pålidelig, at du nogen færdig alt, h

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.