*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> computers

Parallel Processing med Real tid examples

Fast Smart Computere: Parallel Processing Systems

Processing System:

Et program er altid opdelt i antal moduler, på tidspunktet for udførelsen hvert modul er kørt af en processor særskilt på området et modul ad gangen. Denne type henrettelse er tidskrævende og tager uforudsigelige tidsrum for at fuldføre gennemførelsen af ​​store programmer, som er opdelt på flere numre af moduler. Denne type programafviklingen kaldes seriel eller sekventiel behandling. Begrænsning med seriel behandling banede vejen til at konstruere alternative behandlingssystemer

Alternative Processing Systems til at overvinde mangel ved seriel behandling:.

systemets kapacitet til at behandle mere end ét modul samtidig kaldes Parallel behandlingssystemer. Derfor vil det udfylde udførelsen meget hurtigt selv om det er et meget stort program med masser af moduler. Resultater leveret i hurtig måde.

Bearbejdning af Parallel Processing System

Som vi ved programmer er fragmenteret i forskellige dele, og i begrebet parallel behandling de fragmenter udføres af sin egen processor. Aritmetiske logiske operationer, Læs & Skriv operationer, Kontrol Udtalelser og loop udsagn er den grundlæggende opdeling af opgaven, og det er delt gennem kodning. Aritmetiske og logiske operationer udføres af Arithmetic Processor. Læse & skrive funktioner udføres af I /O-processor. Ligesom kloge separate processorer er tildelt hver opgave. I begrebet parallel behandling ' n'
processorer er involveret i udførelsen af ​​programmet, som igen et system blev " n '
gange hurtigere end en seriel processor.

Bearbejdning af parallel behandling kunne forstå med det praktiske eksempel nedenfor

I bank der er antallet af tæller for forskellige formål. Hvis der kun er én tæller for alle formål naturligvis vi nødt til at bruge tid i kø for at opfylde vores behov i banken. Så med antal tællere kan fik afsluttet i de respektive tæller meget snart end med enkelt tæller vores behov.

Her tællerne er processor køerne er opgaver, der skal få fuldstændige. Dette er præcis, hvad der sker i parallel behandling. Parallel behandling er til gavn for alle former for programmet på grund af samtidige henrettelser af alle moduler. Der er ikke behov for en processor til at vente på en anden processor. Hver processor har sin egen opgave, der skal udføres.

Det andet eksempel er den menneskelige hjerne. De ting taget til fange af hjernen er

Page   <<       [1] [2] [3] >>

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.