*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> general sciences

Alt, hvad du & amp; # 039; d nogensinde ønsker at vide om Holograms

Hologram- A 2 dimensionel superposition af 2 forskellige stråler af lys af samme bølgelængde (der er behov for brug af lasere), og at blande sig med hinanden for at skabe et billede, der synes at være 3-dimensionel på et objekt. Et hologram er hovedsagelig optagelse af en uendelig mængde af interferens mønstre af de to lasere ud af et objekt.

Dennis Gabor- Manden, der opfandt Holography. Han blev født ind i en krigsførende nation (Ungarn), men blev en succesfuld videnskabsmand og vandt Nobelprisen for sin opfindelse af holografi. Laseren blev først opfundet over ti år senere, så han måtte vente til at teste sin teori om holografi.

Sammenhængende Lighting monokromatisk lys fra et punkt-kilde, der er i fase med andre lignende bjælker og vil aldrig kommer ud af fase, så længe intet virker på lyset.

Sammenhæng længde- den afstand, lyset fra en laser, efter at strålen er blevet delt kan forblive sammenhængende, eller i fase ..
< p> Michaelson Interferometer- bruges til at give bevis for specielle relativitetsteori, opdage gravitationsbølger osv

Brugt primært dog som en metode til at detektere lille bevægelse ved test et sted for egnede hologram gør betingelser.

Afslapning Tids- inphysics, når et system ændringer i en ligevægtstilstand fra en ikke-ligevægtstilstand. I holografi, det er den tid, det tager for en holografi system til at bosætte sig tilbage til hvile.

Reference beam- den første af de to nødvendige laserstråler, der skaber et mønster på den holografiske film interferens. Det kommer direkte fra laseren skaberen at interferere med objektstrålen.

Objekt beam- en af ​​de to laserstråler er nødvendige for at skabe et hologram, der oplyser genstand for et hologram. Der kan være mere end et objekt bjælke i et hologram til belysning.

Transmission Hologram- Et hologram, der kun kan ses af en laser af samme bølgelængde viser gennem filmen. Disse er de mest fejlfrie hologrammer, der kan gøres. Lavet med en laser, når lyset fra objektet og referencestrålen ramte filmen på samme side

Refleksion Hologram -. Den mest almindelige hologram, skaber det en 3 dimensionelle billede, der kan ses under et hvidt lys . Lavet med reference- og objekt bjælker på modstående sider af filmen.

White Light Hologram- en refleksion hologram, der kan ses med almindelig hvidt lys, samme som en refleksion hologram.

Beam Splitter - ethvert objekt, der er gennemsigtig og deler k

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.