*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> software

Ajax Technology & amp; ndash; En interaktiv måde at designe Web Applications

Ajax er en måde at programmering for internettet, der slipper af timeglasset. Oplysninger, indhold og design flettes sammen til en sømløs helhed. Når din kunde klikker enhver skærm element på en Ajax drevet program, der er meget lidt forsinkelse tid, og siden vises med det samme, uden forfriskende eller genindlæse.

Ajax er en gruppe af indbyrdes forbundne webudvikling teknikker, der anvendes på kunde- side at skabe interaktive web-applikationer. I en offshore softwareudvikling scenario, kan Ajax webapplikationer hente data fra serveren asynkront i baggrunden uden at forstyrre de display og opførsel eksisterende side. Brugen af ​​Ajax teknikker har ført til en stigning i den interaktive eller dynamiske grænseflader på websider og bedre kvalitet af webtjenester på grund af den asynkrone modus. Dataene er normalt hentes ved hjælp af XMLHttpRequest objektet. På trods af navnet, er brugen af ​​JavaScript og XML faktisk ikke påkrævet, heller ikke anmodninger skal være asynkron.

Anvendelse af Ajax-teknologi er førende i virksomheder, med fokus på at levere outsourcing softwareudvikling service. Ajax er en måde at udvikle web-applikationer, der kombinerer:

 • XHTML og CSS standarder baseret præsentation
 • Interaktion med siden gennem DOM
 • dataudveksling med XML og XSLT
 • Asynkron data hentning med XMLHttpRequest
 • JavaScript binde det hele sammen

  En Ajax ansøgning eliminerer start-stop-start-stop-natur interaktion på Web ved at indføre en mellemmand - en Ajaxengine - mellem brugeren og serveren. Det er altid troet, at tilføje en mellemmand lag til ansøgningen vil gøre det mindre lydhør; Men det modsatte er tilfældet i Ajax

  I stedet for at indlæse en webside, i begyndelsen af ​​sessionen, browseren indlæser en Ajax motor -. skrevet i JavaScript og normalt gemt væk i en skjult ramme. Denne motor er ansvarlig for at gøre brugergrænsefladen og kommunikere med serveren. Ajax motor giver brugeren mulighed for interaktion med programmet til at ske asynkront - uafhængigt af kommunikation med serveren. Så brugeren aldrig stirre på en tom browservindue og ikonet timeglas, venter på serveren til at fuldføre med processen.

  Hver bruger handling, der normalt ville generere en HTTP-anmodning har form af en JavaScript kald til Ajax motor i stedet. Enhver reaktion på en brugerhandling, der ikke kræver en tur tilbage til serveren, såsom simpel data validering, redigering af data i hukommelsen

  Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.