*   >> Læs Uddannelse artikler >> society >> nature

Nødvendigheden af ​​Fruitfulness

Lav et træ godt, og dets frugt vil være godt, eller lave en træ dårlig og dets frugt vil være dårligt for et træ er anerkendt af dets frugt.

Bliv i mig, og jeg vil forblive i dig. Ingen gren kan bære frugt af sig selv; Det skal forblive i vin. Du kan heller ikke bære frugt, medmindre du bliver i mig. John 15: 4

Løftet afspejles i frugtbar vækst, med en forpligtelse til at blive i Kristus bliver helt klart, en nødvendighed for at twat den nedkøling straf for udslettelse. De fatale konsekvenser af forsage Kristus viser apati og ligegyldighed, i færd med tiden vil blive plukket ud som tørre grene, fordi kun de omstændelige træet.

Jesus er vinstok, der producerer i os frugten af ​​ånden , gartneren har awesome ansvar beskæring og trimning vin, skære væk uønsket og ineffektivt busket vækst, for filialen at bære frugt, der er behagelig for far.

Johannes Døberen understregede også nødvendigheden af frugtbarhed: "Derfor bære frugt værdig omvendelse«

I Joh 4:36 læser vi: »Og den, der høster modtager løn, og samler frugt til evigt liv, at både den, som sår, og den, som høster kan fryder sig sammen. " Indsamling frugt refererer til ledende konvertitter til Kristus.

Alle har en favorit frugt, de elsker at spise, for mange af os er det æble eller passionsfrugt, nogle vil endda vove at sige jack frugt, eller ananas endda breadfruit og Gud ønsker at se frugten af ​​ånden åbenbart i vores liv.

En mand havde et figentræ plantet i hans vingård, og han kom søger frugt på det og fandt ingen. Så sagde han til målmanden fra hans vingård, "Se, i tre år jeg er kommet søger frugt på dette figentræ og find ingen. Skær det ned; hvorfor den bruge op jorden? " Men han svarede og sagde til ham: "Herre, lad det stå endnu dette År, indtil jeg grave omkring det og befrugte det. Og hvis det bærer frugt, godt. Men hvis ikke, efter at du kan skære det ned "(Lukas 13: 6-9).

Og på mange måder, vil Helligånden hjælpe os med at slippe af tørre og visne buske i nogle smertefulde måde er Jesus minder sine disciple Figentræet, da han var sulten, kom og fandt ingen frugt på grenene, slutresultatet var en opdæmning anklage, hurtig dom er en sikkerhed for dem, der overholder ikke er i Kristus, Figentræet var forbandelse fra rødderne, og forløsning for det var ingen hvor findes

Og den følgende Dag, da de kom fra Bethany, han var sulten:. Og han så et Figentræ langt borte at have blade, kom han, hvis haply måske han f

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.