*   >> Læs Uddannelse artikler >> style >> hair

Hormoner og hårtab - 3 Easy Tips til at styre hårtab

En masse forskellige ting kan forårsage hårtab. For nogle mennesker er det et spørgsmål om ren genetik, for andre kan det være dårligt helbred af hår og hovedbund. Nogle mennesker har dog en meget stærk forbindelse med hormoner og hårtab.
Hvad der præcist er hormoner?
Hormoner er ligesom lidt budbringere, der rejser gennem din blodbanen. De har meget specifikke budskaber til de celler, der udgør din krop.
Beskederne fortæller cellerne i din krop til at gøre visse ting. Disse meddelelser hjælper med at holde din krop i balance og holde dig sund. Det er let at se, hvorfor et problem med hormoner kan føre til mange forskellige slags problemer, herunder hårtab.
Hvordan hormoner komme ud af balance?
Vores kostvaner er den vigtigste grund hvorfor vores hormoner komme ud af balance. Vi lever i en sådan kost drevet samfund, der har forvandlet fedtholdige fødevarer til ernæring superskurke.
Fed mad er ekstremt vigtige for vores kost. De gør så mange vigtige ting at vores krop, og de spiller en stor rolle i vores hormoner.
Hormoner kan ikke fungere ordentligt uden fedtholdige fødevarer i vores kost. Hormoner er lavet af kolesterol, som ikke kan fremstilles ordentligt uden en form for fedt i vores fødevarer. Dette fører til vores første punkt.
1. Spis fed mad, men kun naturlige dem!
Mens slankekure fanatikere er lige om at undgå fastfood og andre fødevarer fyldt med vanvittige mængder af sukker, der er mange typer af fødevarer med højt i fedt, der er fantastisk til dig.
Nogle simple fødevarer, som du normalt ville bruge, er olivenolie, æggeblommer, og rå mælk. Disse fødevarer er i mange opskrifter og er faktisk godt for dig. De kan virkelig hjælpe balance dine hormoner og fremme mere hårvækst!
2. Begynd at tage en multi-vitamin
Du har brug for vitaminer!; der er ingen vej udenom. Næsten alle lider af en form for vitaminmangel.
Vitaminer, såsom A, B, C, E og zink er særligt vigtige for hårvækst. Disse vitaminer kan optages gennem en sund og varieret kost, men en multi-vitamin vil sikre, at du får din fulde udbud.
Udover hårvækst, bør du også se andre gode effekter fra dette!
3. Har nogle milde motion!
Udøver er en fantastisk måde at holde dine hormoner i balance. Kroppens naturlige reaktioner at udøve vil fremme ordentlig hormon brug og gøre dig hele vejen rundt sundere.
Jeg ikke sige, at du er nødt til at løbe et maraton hver uge. Bare få op nu og da og gå efter

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.