*   >> Læs Uddannelse artikler >> style >> hair

Hårtab Elimination Starter fra køkkenet og ender i Kitchen

Den bedste hårtab behandling er i dit køkken.
Jeg er sikker på du har hørt om dette før "vi er, hvad vi spiser". Dette er meget rigtigt med hensyn til vores hår. Når vi spiser sund mad, vores generelle sundhed er forbedret og vores hår gavner også. Det er bedre at bruge vores penge på sunde fødevarer, end at købe dyre medicin til at helbrede vores sygdomme. Vi kan bruge de fødevarer, der allerede er i vores hjem for at fremme hårvækst og holde det sundt. Vi kan også bruge de elementer i vores køkken til at nære vores hår. For eksempel spiser en masse mørkegrønne grøntsager, gulerødder og bønner i høj grad vil hjælpe. Et andet eksempel er at bruge hvidløg eller løg til at stoppe hår knækker og stimulere væksten. Derudover kan du lave naturlige nærende balsam med æg, avocado, ricinusolie, kokosnødder olie og meget mere.
Årsager til hårtab
Årsagerne til hårtab er forskellige blandt mænd, kvinder, børn og unge voksne. De omfatter arvelighed, stress, sygdom, større operationer, utilstrækkelig ernæring, høje niveauer af DHT (dihydrotestosteron), hormonel ubalance for at nævne et par stykker. Til midlertidig hårtab, når betingelsen er rettet, hårtab stopper og ny vækst opstår. For permanent tab, som regel medicin eller kirurgi er nødvendig for at hjælpe hår vokse tilbage, og kosttilskud er nødvendige for at opretholde det hår, der er vokset.
Hvad betyder vores hår har brug for at vokse og holde sig sund?
Det skal proteiner, jern og essentielle fedtsyrer. Det skal også svovl og vitaminer, såsom vitamin E, folinsyre, vitamin C og A, og B-vitaminer. Heldigvis kan disse essentielle næringsstoffer findes i en række fødevarer. Næringsstoffer til fremme hårvækst kan findes i fødevarer som havre, hvede, hele sojabønner, mælk, fisk, kikærter, citrusfrugter, etc. Eksempler på fødevarer til sundt hår omfatter laks, gulerødder, mørkegrønne grøntsager, bønner, nødder, fjerkræ, æg, fuldkorn, fedtfattig mejeriprodukter og meget mere. Grøn te og en fedtfattig kost kan hjælpe korrigere hormonelle ubalancer og reducere de høje DHT niveauer.
Hvilke fødevarer giver de øverste essentielle næringsstoffer for hårvækst?
Proteiner kan findes i lever, fisk, æg, yoghurt, bønner , gær, hytteost, tofu. Jern i lever, hele korn, mørkegrønne bladgrøntsager, æg, daterer rosiner. B-vitaminer findes i æg, kød og fjerkræ. Essentielle fedtsyrer fremstilles ved avocado, nødder, frø og olivenolie. Svovl i kød, fisk, løg, hvidløg
Naturlige olier og urter til su

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.