*   >> Læs Uddannelse artikler >> tech >> internet

Sådan får uden beregning og lovlig Filesonic Premium-konto!

Data-fil oplagspladser, er størstedelen af ​​trafikken bliver mere og mere i disse dage, og disse websteder er globalt blandt de mest almindeligt anvendte. Filesonic som MP3-musik, videospil, film og andre filer, der skal bruges. Jeg har to generatorer, en gratis præmie option og Filesonic inkluderet i download-linket. Afsnit i bunden af ​​mine links!

Hvorfor har du brug for at logge ind Filesonic Premium?

Overfør store filer så godt, hvis du ønsker at uploade, du bliver nødt til at bruge præmie. Bare i tilfælde du ikke kan lide ventetid og besluttede at downloade flere filer på samme tid, skal du bruge en præmie konto. Plus, download og upload hastigheder mange gange hurtigere dataoverførsel i modsætning til en gæst brugerkonto vil være normal.

Ubegrænset Filesonic? Ingen direkte omkostninger? Hvordan

Du finde mange websteder, der vil blive brugt til at åbne konti næsten ud, og de ofte kommer i konflikter.

Hvad værre er, det førte til websteder, der tegner sig for betaling, ofte sammen med en rabatpris. Og sjældent legitime websteder, især Filesonic tomake penge til en tredjepart, ikke ønsker at bruge. Det bare ikke føles rigtigt.

Jeg finder Filesonic uden ubegrænset downloads, der kan blive snydt? Det er nemt, du skal bare skrive, hvad du ønsker, og følge reglerne.

Først og fremmest, uanset at du hånd i tilfælde af premium-konti er helt gratis at downloade nogen form for software. Spam og andre ubehagelige ting med dem, er du sandsynligvis til at indeholde en trojansk. Og de virkede ikke, jeg er.

En anden populær teknik Filesonic site for en løsning, enten en præmie konto 100% gratis at få ubegrænset downloads, eller får fat i. Ofte er disse såkaldte guider leveres af YouTube-brugere, og de sjældent virker. Og hvis de gjorde, de gjorde det.

Der er så hvad der er kendt som Multileechers. De giver normalt dig forskellige tjenester, websteder, 4Shared, Filesonic, Rapidshare og Mediafire, især på premium konto, og hævder også at give en pris Megavideo. Fordi disse konti er delt, kan de ofte være en besværet og lidt langsomme. Så du bør undgå?

Nå, de teknikker virker?

Først og fremmest, det er virkelig en no brainer, du ignorerer det, og du kan købe en konto. Nogle gange er det det værd. Men ville du foretrækker at lytte til dig gratis ting!

Working mulighed link generator er et godt eksempel. Ikke nødvendigvis den hurtigste måde i verden, men det

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.