*   >> Læs Uddannelse artikler >> tech >> internet

Sådan Tjen med Google Adsense!

Intet, virkelig. Du skal bare nødt til at re-post i dit websted, de annoncer, som Google har udstationeret i sin søgemaskine sider. Det er sådan her det virker.

Hvordan fungerer det?

Hver gang du fyre en Google-søgning, ved siden af ​​søgeresultaterne, du finder et par links, der vises i rubrikken »sponsorerede links '. Nå, det er links, som annoncørerne betaler Google for visning. De behøver dog ikke betale et fast beløb for at holde de annoncer, der, men en vis mængde for hver gang en besøgende klikker på linket og besøger annoncørens websted. Denne måde, annoncøren kun betaler, når nogen rent faktisk klikker på linket, Google får penge for at sætte op links, og den besøgende får at vide af relaterede links, der kunne give ham relevant og yderligere oplysninger og /eller tjenester. Det er en win-win-situation for alle involverede i spillet.

Hvor kommer du i?

Google begrundet, at alle, der besøgte en tredjeparts websted, der holdt indhold er relevant for en bestemt søgning, ville være interesseret i de sponsorerede links, som det leveres sammen disse Søgeresultater. Så det besluttet at udvide gruppen til at omfatte steder, der har lignende indhold, ved at tillade disse websteder til at vise annoncer og links, der ville blive omdirigeret til sponsorerede links i Google. Det åbnede en nem måde at øge trafikken til annoncørens hjemmeside ved at øge sin eksponering, mens ejeren af ​​webstedet får penge for bare udstationering annoncen i hendes hjemmeside.

Hvad har du at gøre for at drage fordel?

Hvis du allerede har en kørende websted, der ha en god trafik, kan du nødt til at gøre stort set ingenting. Alt du skal gøre er at kopiere og indsætte nogle HTML-kode på dine sider. Det er alt! Annoncerne vises på dit websted og hver gang nogen klikker på disse annoncer, du får din andel.

Hvor mange penge kan du gøre?

Det er ikke meget let at svare på, fordi der er ingen enkelt svar på det spørgsmål. Det hele afhænger af en kombination af faktorer som søgeord, det sidenummer, hvor de links vises, og efterspørgslen for dagen. Uanset den igangværende sats, Google passerer på en del af de indtægter, som den får fra dit websted til dig. Du kan se på ethvert tidspunkt og på en given dag, hvor mange penge du har foretaget.

Du kan være sikker på én ting, selv om. Du kommer ikke til at tabe penge ved at bogføre annoncen på dit websted. Uanset indtægt, er det et yderligere beløb, som du får

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.