*   >> Læs Uddannelse artikler >> tech >> internet

Hvordan Hurtigere Din Load Page Take

Et punkt vigtig ting på stedet i internet handler om loading tid på vores site, for dette tilfælde kan, fordi alle de ting fra dit websted og også internetforbindelse hastighed. Hvis en webside tager for lang tid at indlæse, vil de besøgende simpelthen hoppe på til et andet websted. Det gør dit websted bedømmelse ned, og det er dårlig ting, hvis du allerede har følge og deltage i et affilieret program, eller hvis dit websted til forfremmelser. Selvom download afhænger af internetforbindelse hastighed, men vi kan begrænses dette problem fra din lægge ud og kildekode for at gøre det hurtigere.

Et punkt vigtig ting på stedet i internet handler om loading tid på vores site, for denne tilfælde kan det, fordi alle de ting fra dit websted og også internetforbindelse hastighed. Hvis en webside tager for lang tid at indlæse, vil de besøgende simpelthen hoppe på til et andet websted. Det gør dit websted bedømmelse ned, og det er dårlig ting, hvis du allerede har følge og deltage i et affilieret program, eller hvis dit websted til forfremmelser. Selvom download afhænger af internetforbindelse hastighed, men vi kan begrænses dette problem fra din lægge ud og kildekode for at gøre det hurtigere.

Alt om lyde, videoer, flash-programmer, lysbilledshow, særlige widgets, og også en gadget er altid interessant at gøre køle dit websted, men den kølige sig selv er ikke nødvendigt, hvis du forsøger at gøre noget på dit websted. Det er de første ting, der gør din hjemmeside har brug for mere tid til at indlæse, så for at gøre det hurtigere, du har brug for at begrænse eller fjerne dem alle, at du virkelig ikke brug for. Hvis du gerne vise din favorit video så gøre det indlejre på din sidebar, ville bedre er det, hvis du forsøger at oprette link i stedet. Hvis du indlejre en baggrund musikfil, skal du vælge en, der har en meget lille filstørrelse (f.eks MIDI-filer i stedet for WAV filer).

Hvad med billeder på din side, enorme og en masse billeder på din side det vil påvirke på din side belastning. Prøv at optimere det ved at reducere filstørrelsen, kan du bruge fotoredigering software derefter ændre størrelsen eller beskære billederne. Når du forsøger at gemme det kan du vælge lav eller middel kvalitet format, ville det meget bedre end du vælger høj kvalitet format til dine billeder. Så er det om JPG og GIF billeder, jeg tror GIF-billeder vil tage en hurtigere belastning end JPG-billeder, så er det har mindre filstørrelser. Måske GIF-billeder er ikke så sk

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.