*   >> Læs Uddannelse artikler >> travel >> destinations

Bayou af Louisiana

De fleste af Bayou landskab ligger i staten Louisiana, selv om det strækker sig fra Houston, Texas til Mobile, Alabama. Louisiana Bayou har utallige fortællinger, legender og historier, der tiltrækker mange mennesker til det naturlige skønhed.

Louisiana Bayou landskab er en af ​​de mest interessante landskaber i verden. Rigt dyreliv, det bayous og swampland af Louisiana er vært for naturelskere over hele verden. Det er fuld af interessante steder og spændende eventyr. Den største sump i Louisiana er kendt som Atchafalaya Basin. Denne sump kan findes placeret i syd-centrale Louisiana. Det er der, hvor den Mexicanske Golf og Atchafalaya floden mødes. Her er hvor man kan finde cypresser, moser og bayous. Dette er hjemsted for en række fugle, træ ænder, ørne, fiskeørne og pelikaner. Fællesskaber langs Louisiana Bayou display plantage hjem og paddling stier. Fiskeri, sejlads, og kajaksejlads er virkelig populære i disse områder.

Billede via Wikipedia

Ture i Louisianas sump tiltrækker mange mennesker fra alle egne af verden. Pontoon både tilbyder guidede ture dybt ind i Bayou. Cajun og kreolsk køkkener er mest populære i Bayou områder. Den Creole Nature Trail blev udnævnt en National Scenic sidevej. Louisiana Bayou sidevej rute dækker 13 sogne og 500 miles. Disse sogne er Ascension, Assumption, Iberville, punkt Coupee, East Baton Rouge, West Baton Rouge, øst og vest Feliciana, Livingston, St. Helena, St., Tammany, Tangipahoa, og Washington. Disse steder tilbyder kultur, historie, og meget naturlig skønhed. Louisiana bayous er en af ​​de mest unikke økosystemer i USA. Disse bayous er virkelig mystisk, unikke og smukke

Billede via Wikipedia

Læs mere:. Http://trifter.com/usa-canada/the-louisiana-bayou/
< p> O

Online rejsebureauer kan give dig oplysninger om ture, guidede ture, kort, kørselsvejledning, hoteller og restauranter i det område, du planlægger at besøge. Pakkeløsninger er tilgængelige til at hjælpe dig med at spare en god bid af tid og penge også. Begynde at planlægge din tur nu for at få gode tilbud og tilbud på rejsepakker. Du kan foretage reservationer og evenm bog flyvninger online. Mange mennesker, der besøger Louisiana ofte vender tilbage. Du vil aldrig opleve et kedeligt øjeblik.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.