*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> gadgets gizmos

Hvordan at sende tekstbeskeder til Fastnet Phones

Det første du skal gøre er at kontrollere, at du er abonnent på (SMS) Short Message Afsendelse, og at sende en SMS fra din mobiltelefon til en fastnet-nummer er gratis med din abonnement. Når du har bekræftet din type abonnement med din udbyder, kan du begynde at sende meddelelser til fastnet telefonnumre ligner den måde, du sende SMS-beskeder til dine aktuelle kontakter. Begynde at sende teksten ved at skabe den tekstmeddelelse, som du gerne vil dele. Du vil blive at skrive din besked, men. besked vil blive konverteret og transporteres til modtageren, verbalt.

Når du har indtastet din besked, skal du indtaste fastnet telefonnummer på den tilsigtede modtager. Næste tryk. Når du trykker på send, bliver dit arbejde. Din tjenesteudbyder vil tage sig af at kontakte modtageren for at forsøge at levere budskabet. Hvis ingen er der til at acceptere beskeden, men der er en voicemail-tjeneste. En talemeddelelse kan efterlades. Du vil så modtage en besked fra din udbyder om, at din besked er blevet leveret. Men hvis ingen besvarer fastnet telefonen, og der er ingen voicemail tjeneste, din meddelelse må ikke meddeles.

Husk disse trin når du har brug for cellulære at fastnet tekstbeskeder. Desværre, sende tekstbeskeder fra fastnet til mobiltelefoner virker ikke på ssame måde eller har noget at gøre med din mobiltelefon. Stil ind for flere skrifter og måske inden da, vil vi have lært en måde at tekst fra fastnet, det overhovedet er muligt.

Salg

Tak


Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,https://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.