*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Liar Dice Game Rules

Liar Dice er en to-hånd spil meget populært i officerer 'klubber. Det veludstyrede Klubben giver for denne funktion ti terninger, to terninger kopper, og en lys skærm. Denne skærm bør være omkring en fod høj, lidt længere, og solidt monteret således, at stå lodret.

Skærmen placeres mellem spillerne, så at ingen kan se, hvad de andre ruller. Hver spiller har fem terninger, som han skal ryste i sin terninger kop før rullende. Første tur til at være der ringer er afsluttet ved at rulle en dør først. Højere dør er der ringer, og es rangerer højere end seks.

Når den, der ringer afregnes, hver spiller ruller hans fem terninger på hans side af skærmen. Den, der ringer annoncerer nogle pokerhånd


De hænder, der kan dannes på terningerne er som følger, fra lav til høj:.

To par, som 6-6 -2-2-3

Tre af en slags, som 5-5-5-6-4

Lav lige, 5-4-3-2-A

Høj lige, 6-5-4-3-2

Fuldt hus, som 3-3-3-AA

Fire af en slags, som 6-6-6-6- 2

Fem af en slags, som 4-4-4-4-4

Slips er brudt ud i Poker

Hver erklæring af en hånd bør give alle fem numre ; ikke bare "fuldt hus", eller endda "treere fuld", men som "tre treere og to esser," og samtidig have lave hænder, større kortfattethed er sædvane, da de andre normalt ville kalde en højere hånd.

opkalds meddelelse må ikke være hans faktiske hånd. Faktisk, i hjertet af spillet er klogt udflugter.

modstander af den, der ringer kan gøre en af ​​tre ting. Han kunne løfte skærmen, eller kræve en højere hånd end den, der ringer annonceret, eller rulle en gang mere. Ophævelse af skærmen på et givet tidspunkt afsluttes stykket. Det er som opladning, at modstanderens annoncering af hans hånd var en overdrivelse. Hvis denne afgift etablerer til at være sandt, den, der gjorde det (ved at løfte skærmen) vinder runden. Men da speakeren bærer så god en hånd som han erklærede, eller bedre, runde går til ham.

Ved at hævde en højere hånd, en spiller overførsler til sin modstander byrden for at vælge, om at hæve skærmen, hævder stadig højere, eller rulle en gang mere. En spiller har ret til tre ruller per runde. Efter hans første kast, kunne han redde nogen af ​​de terninger, som han er tilfreds og rul tilbage. Han behøver ikke at bruge alle tre ruller, medmindre han foretrækker at, og under alle omstændigheder kan han vælge sine egne tider for det andet og tredje ruller. Men, at vælge at rulle igen, spilleren derv

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.