*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Straight Up Truth

To ting vil give dig en kant over legioner af fyrene (og gals), der er på nøjagtig samme krigsstien som vi er. Den vigtigste af de to er uddannelse. Almindelig og enkel, hvis du ikke få en bachelor-eller associerede grad, du vil have alle, men fjernet dine chancer for et job i video game design.

Du kan spare dig selv et ton af tid, vi taler år ved at søge et spil design grad. Brug denne artikel som en fjeder bord og tjek nogle af de online kurser i spiludvikling til rådighed i dag. Se hvilke skoler hjælper med jobformidling og tjek, hvor deres kandidater arbejder i dag.

Den anden vigtige faktor i at omdanne fra en gamer i en spiludvikler er brancheerfaring.

Jeg vil være ærlige, men inden for udviklingsområdet spillet, etiketten for Lead spil Designer er den øverste mest eftertragtede position i hele branchen. Alle fra testere til modelers, forfatterne og kodere, selv den fyr fastsættelse faxmaskinen, er i deres respektfulde positioner af to grunde: For at tjene penge og for at få deres fod i døren

Du. . Skal. Få. Dine. Fod. I. De. Dør. Periode. Faktisk thats ligesom otte perioder, men stadig ...

Se, hvis du bor i Texas eller det sydlige Californien, eller en anden by, hvor der er et spil studie, finde et job som tester. Være professionelle. Lav dine rapporter kortfattet. Må ikke være for sent på arbejde. Ophold senere end påkrævet, selv om du ikke får betalt for den ekstra tid. Vis initiativ, men ligner ikke du prøver for hårdt at imponere. Interagere med videospillet design team og vigtigst ... netværke dig selv.

Dette kaldes arbejdsmoral, eller den indsats ses i en medarbejders udførelse af sine opgaver. Folk med god arbejdsmoral, få de gode jobs, de gode penge, og det gode liv. Arbejdsmoral er af afgørende betydning i et felt som videospil design, der er stærkt påberåbes deadlines og omdømme.

Tjek min hub for mere. Hvis du fik saucen.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.