*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Chess- A Game Of Strategi

Hey, det wolfieowns4213 tilbage igen med en anden artikel. Og denne her handler om skak. Jeg ved, at en masse af jer tror, ​​at skak er et nørdet spil, men det er actualy virkelig sjovt. Og en masse mennesker spiller det.

Så hvis du ikke allerede ved, hvordan man opretter et skakbræt, jeg har tænkt mig at fortælle dig. Så først, lægge alle de bønder op på 2. række i hver side, går på tværs. Derefter satte råger på hjørnerne af den sidste række. Efter at sætte riddere på indersiden side af råger. Næste, du lægger biskopperne på den næste stedet indeni, lige ved siden af ​​ridderne. Derefter sætte "dronning på farve". Det betyder, at den hvide dronning går på den hvide firkant, og den sorte dronning på den sorte firkant. Derefter sætte kongen på den sidste plet på den sidste række.

Nu har jeg tænkt mig at fortælle dig, hvordan det hele bevæger sig rundt på brættet. Den bonde kan flytte 2 pladser frem på sin første tur, da kun 1 plads fremad. Men når det kommer til at angribe det kan flytte 1 plads diagonaly fremad. Næste er biskoppen. Biskoppen kan flytte nogen måde diagonaly så langt som den ønsker, og angriber på samme måde. Derefter er ridderen, kan ridderen bevæge sig i "L" form nogen måde og er den eneste brik, der kan springe over en anden brik. Det dræber et andet stykke ved at lande på den. Det behøver ikke dræbe stykker den passerer hen over. Dernæst er tårnet. Tårnet kan bevæge sig fremad, bagud eller til siden så langt som det vil, og angriber på samme måde. Derefter dronningen, kan dronningen flytte alle retninger så langt som den ønsker. Og det angriber på samme måde. Endelig kongen. Kongen er den mest værdifulde brik i spillet, men det kan ikke dø. Ligeledes kan det ikke bevæge sig ind i check.

Den måde at vinde er at få andre modstandere konge i skakmat. Skakmat er, når kongen ikke kan bevæge sig nogen steder uden at blive truet af at blive dræbt. Skak er et meget sjovt spil, og jeg tror, ​​at mange flere mennesker skal spille det. Men i denne artikel, jeg har kun fortalt dig det grundlæggende, og jeg har ikke fortalt dig om de regler, som du bør se dig online. Ok, bye alle.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.