*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Serious Sam 2

Oprindelsen af ​​spillet, vi fandt om Trey år siden, da ud af nysgerrighed, jeg søgte på internettet en 3D-shooter og jeg så billeder af dette spil. I det mindste for mig, besluttede jeg at gå til en butik, der sælger en masse forskellige spil, og til min overraskelse fandt jeg dette spil til salg.

Serious Sam var ikke bare et spil for mig var en lidenskab for en tilstand af afslapning og glæde, da en alder, at jeg finder usædvanlige grafik til sin tid, men nu da jeg begyndte at spille Serious Sam 2 forstå, at det spil var og er løbende forbedringer og introen arbejder meget i det.

Men lad fortiden og tale mere om denne alvorlige spil er meget stor.

Serious Sam har en stor grafik, der er meget charmerende, men du har meget mange ressourcer til at have en fornøjelig spiloplevelse uden rykvise billeder og andre flaskehalse. Dit system skal have mindst én GB RAM (DDR) en særlig grafikkort med den nyeste generation af grafik accelerator.

De oplysninger, som du giver dette spil er fantastisk fra tidligere serier berømte mennesker i stedet for bomber eksploderer hovedet, når du møder, scheletroni, forhistoriske mennesker, til en masse ting findes og skjult spilleren placerer en masse niveauer, der skal indberettes. Edderkopper til at blive dræbt og børn er overalt er meget godt klaret, specielle effekter og lyde, at du ville være forfærdet som flyvende hekse, grønne frøer hoppe overalt er meget forbløffende.

Serious Sam har en masse våben og er dødbringende fjender granatkastere, raketstyr (min favorit) papegøje flyvende, men vil ikke ødelægge overraskelse og vil lade dig opdage dem selv.

Jeg vil recomand dig dette spil, god action spil

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.