*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> computer video games

Sådan vinder kriger vs troldmand i verden af ​​warcraft

En kriger og en troldmand kan både være svært at slå i World of Warcraft. Hvis du ikke er hurtig til at handle og dygtig med din klasse så kunne du finde dig selv rezzing. En kriger har stor burst potentiale med lidt at ingen CC, og troldmand vil langsomt dræbe dig, mens ccing dig ihjel. Hvad kan du gøre som en kriger til at slå en troldmand? Følg disse trin, og praktiserer, hvad jeg fortæller dig og du vil være på din måde at dræbe irriterende låse hele tiden.

Du ønsker at starte med at forsøge at få starten. Du har virkelig brug for at starte med at oplade troldmand. Hvis du ikke kan få afgiften ud, så fortvivl ikke, kan du stadig vinde. Hvis du får ladningen ud for det vil give din kriger meget større chance for at vinde. Hvis troldmand ser dig kommer og sicks hans kæledyr så er du nødt til at skifte mål til kæledyr og ladning.

Det første du skal gøre er at meddelelsen, som kæledyr den troldmand har, og du har brug for at se, om troldmand har sjæl link på. Det er noget de fleste krigere (og de fleste andre klasser) ser ikke for det samme. Hvis du kan se, at troldmand har sjæl link, du har brug for at dræbe kæledyr uanset hvad kæledyr den troldmand har ud. Hvis troldmand dosent har sjæl link så er du nødt til at holde øje for IMP succy og FEL vagt. Ja jeg ved, at en kriger med fel vagt vil have sjæl link, men aldrig vide, kunne han have glemt det. Hvis nogen af ​​disse kæledyr er ude så er du nødt til at dræbe dem hurtigt.

Næste ting du ønsker at gøre, er at få lidt raseri op, mens dræbe kæledyr. Du skal bruge dette senere. Lige når du oplader kæledyr, skifte til Bersærk. Dette vil give dig mulighed for at opfange den troldmand højre, når du er færdig med kæledyr. Dræbe kæledyr ved primært auto angribende og endda smide i et par godt timede smækker. Du ønsker at have 50 raseri i det mindste at starte på troldmand. Ved nu låsen har du alle forgudede op. Det er ok, en kriger vil normalt tage en fuld 2 anvendelse af alle de prikker for at blive dræbt.

Når du dræber kæledyret og opfange troldmand, skal du lamme, første ting. Så har du brug for dødelige strejke /blod tørst, efterfulgt af en hvirvel vind. Nu vil du have noget raseri. Bare DPS låsen ned indtil du har nok raseri. Låsen vil frygte og vilje død spole. Du er nødt til at bo i amok holdning til dunke hans frygt. Når du får døden oprullet, er du nødt til at forsøge at opfange tilbage. De fleste gode troldmænd vil død tændspole, frygt. Du er nødt til at spare d

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.