*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

4. oktober, dagen for skytshelgen for Ecology

Hvert år den 4. th oktober den katolske kirke fejrer minderne om Frans af Assisi. For nylig, Pave Benedikt citerede Frans af Assisi som et eksempel i opfordre katolikker til at vedtage sin vej værdsættelse økologi, kommentere på hans liv som "en livsstil, der respekterer miljøet."

skytshelgen for Økologi

Frans af Assisi er beæret af den katolske kirke, som skytshelgen af ​​alle levende væsener og økologi. Han var en elsker af naturen. Han henvendte de levende væsener som sine egne brødre og søstre. Han inviterede dem til at bede med ham og sagde: "Mine brødre, fugle, bør du rose din Skaber."

et kald til at tjene Gud gennem natur i

​​Frans blev født på Assisi i Umbrien i 1181 i en købmand familie. Hans liv med en ambition om at blive en ridder var så et vendepunkt, da han deltog i et angreb på Perugia. Han blev taget som gidsler og forblev en fangenskab der i et år. Som et resultat af hans fangenskab og en alvorlig sygdom hans sind begyndte at henvende sig til religion. Han følte Guds kald i sit inderste hjerte og satte sig for at tjene de syge.

menigheden Friars Minor

Han fordømte sine ejendele og startede en menighed, som modtaget godkendelse fra pave Innocens III til broderskabet, som Frans kaldte Friars Minor. Rejser i hele landet og prædike folk til at vende sig fra verden for at Kristus var deres tjeneste. Menigheden understregede enkelhed og fattigdom og fuldstændig afhængighed af Guds forsyn snarere end verdslige goder. De Friars Mindre brødre arbejdede eller tiggede for deres levebrød, og hvis de havde nogen overskud de gav det til de fattige.

Han kaldte alle de levende væsener som brødre og søstre

Francis holdt meget af alle levende væsener. Han altid elsket havearbejde. I sin have var der grøntsager og blomster. Fugle og dyr besøgte sin have. Han havde dialog med dem. Blomster i haven var hans søstre. Flyvende fugle på himlen var hans søstre. Brølende og roaming dyr var hans brødre. Hans kærlighed til blomster var så stor, at han kaldte "blomsten af ​​feltet og liljekonval" (Song 2: 1) og talte med dem om den enorme kærlighed til Gud.

Selv livløse Skabninger var kær ham

Han elskede alt som han fandt hver og alt de smukkeste, selv ting ses af andre som den grimmeste. Planeter og livløse ting i naturen var også kær ham. Han henvendte solen som "My Brother Sun" og månen som "My Sister Moon". Han altid velkommen døden som hans "søster Død". Han betragtes

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.