*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Hvordan til ansigt IRS Audit trygt?

En af de mest skræmmende stykker mail, du kan modtage, er meddelelse om en Internal Revenue Service revision. Først og fremmest, så prøv at ikke at gå i panik og følge dette råd.

 • Du må ikke ignorere revisionen. Ignorerer det vil ikke gøre det bedre, men det vil helt sikkert gøre det værre.
 • Følg anvisningerne beskrevet i meddelelsen om revisionen. Meddelelsen Revisionen vil fortælle dig hvad du skal gøre, og hvad du skal have i din besiddelse for revisionen.
 • Organiser din papirarbejde og dokumentation. Internal Revenue Service er meget organiseret. De vil genkende og værdsætte, hvis du kommer forberedt.
 • Hvis du mangler nogen af ​​de optegnelser din revision kræver, tilsendt kopier med det samme. Ikke at have ordentlig dokumentation eller manglende papirarbejde vil bare forsinke revision og formentlig irritere Internal Revenue Service.
 • Lav en flot udseende. Det foreslås at klæde virksomhedernes afslappet. Må ikke gå til en Internal Revenue Service Revision i blå jeans eller iturevne og voldsramte tøj.
 • Kun bringe dokumentation, de anmoder om. Må ikke bringe ekstra papirarbejde til revisionen. Hvis de beder om noget, som de ikke oprindeligt anmode, fortælle dem det skal være i dine filer. De kan falde overvejelse af denne post helt.
 • · Du må ikke medbringe originaler. Kun tage kopier med dig. Du er ejer af alle dine originale dokumenter; det er afgørende for aldrig at give originalerne undtagen for nogen til at kopiere. I så fald skal du ikke lade dem forlade ud af dit syn og du ikke forlade uden dem.
 • Tal ikke for meget. Må ikke frivilligt nogen oplysninger. Du skal blot svare på de stillede spørgsmål, du i en kort, præcis måde. Må ikke gå ind i forklaringer frivilligt. Prøv at besvare de fleste spørgsmål med et simpelt ja eller nej.
 • Vær opmærksom på alle dine rettigheder som skatteyder. Du ønsker at betale din revision, hvis du kan, men indser, at en af ​​dine rettigheder er retten til at appellere.

  Du kan benytte lejligheden til at konsultere en skat professionel. Hvis en professionel forberedt dine selvangivelser, bør de være villige til at hjælpe dig på enhver måde, de kan om din revision. Mange skat fagfolk er enige om at ledsage deres kunder bør de står en Internal Revenue Service revision. Hvis du har betalt en sådan tjeneste for at forberede en tilbagesendelse om hvilke du bliver revideret, kontakte dem straks og bede om deres hjælp.

 • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.