*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> marketing advertising

Top 10 måder at improvisere On The Piano

Looking for klaver improvisation tips? Her er de 10 bedste måder at improvisere på klaveret: 1. Brug falske bøger. Falske bøger, som en af ​​de øverste 10 måder at improvisere på klaveret, er blide introduktioner til, hvad der kunne tolkes som det vilde vesten for improvisation. Improvisation er i vid udstrækning baseret på ytringsfrihed. Uden at have et godt fundament for det grundlæggende, kan begyndere føler sig intimideret af mulighederne. Falske bøger indeholder dog musik, der giver muligheder udtryksformer.

Da det er musik mangler fuld notation, falske bøger tillade musiker til at udfylde de manglende dele med hvad * kunne * være der, eller hvad * burde * være der uden at forlade * alt * op til pianist.2. Lav dine egne sange. Gøre dine egne sange er virkelig ikke så let som du måske tror. Hvis du har været uddannet i klassikerne for eksempel kan du finde det vanskeligt at bryde fra indpodet mønstre. Se om det hjælper at nynne en tilfældig melodi ret off toppen af ​​dit hoved i første omgang. Så fylde det i med interessante akkorder. Du kunne sikkert fylde et helt album af Improv denne måde! 3.

Forestil dig, hvordan en mester ville spille en sang. Her kan du sætte din fantasi til at bruge og lad dine fingre fortælle historien. Spørg dig selv, hvad Alicia Keys ville spille for en menneskemængde - improviseret selvfølgelig. Da hendes musik er allerede en smule utraditionel, bør dit sind ikke have for meget besvær at opfinde nye melodier for "hendes" (er ... vi mener, for dig) 0,4.

Forbedre en sang med elementer fra jeres kultur, den aktuelle ferie osv Enhver kultur har sin egen unikke sæt af akkorder og rytmer, så hvorfor ikke indarbejde dem i den moderne musik, du spiller? På denne måde kan du spice tingene op. Du kunne for eksempel give nationalsang en brasiliansk tur eller italiensk twist.5. Prøv at glemme, hvad du har lært om noter, intervaller, skalaer, akkorder og alle de andre. Approach klaveret som hvis du aldrig har set den ting før, og du spekulerer på, hvad det gør. Røre ved den nøgler og se, om din tilfældig afspilning genererer nogen interessante melodier.

Hvis du skulle "ved et uheld" opdager en cool melodi, melodi, akkord, eller rytme, bygge videre på det. Tænk på en anden sektion, der ville gå godt med det element, du lige har opdaget. Hold efter dette mønster, og du vil have en hel sang på ingen time.6. Husk, at når improviserer, der ikke er fejl. Okay, det er ikke helt rigtigt - men ideen er at bryde dig fra at frygte improvisation. D

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,https://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.