*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Tøj Swap Party! Damer (og herrer, hvis du kan lide) Rens ud af dine closets!

Du er syg og træt af at se og iført nogle af din garderobe. Hvad laver du? Sikker på at du kan give det væk eller sælge det. Men hvorfor ikke at have en tøj swap part i stedet (alias Fashion swap part). Disse parter er blevet stadig mere populære, fordi de er en fantastisk måde at få dig og venner sammen og bytte, hvad ya fik. Jeg har for nylig kastet en af ​​disse parter denne sidste sommer, og det var en absolut hit!

Ikke rigtig sikker på, hvordan du kommer i gang? Godt jeg gætte dit ude af lykke! ... Jeg kidding, kom nu, det er derfor, du er her ikke? Jeg vil lede dig gennem et eksempel på, hvordan man kan have denne form for en fest. Husk, at du ikke behøver at følge denne skitse, det er bare hvordan jeg gjorde mit. Der er mange sorter af tøj swaps derude, der kunne passer mere til din stil eller du kan oprette dine egne.

  • Første off, plukke hovedet på dine venner. Se, om de er i samme situation som dig. Har de brug for at slippe af med nogle eller en masse tøj? Ville de være interesseret i at komme? Minde folk også, at de ikke nødvendigvis behøver at bringe noget, at dette er bare for sjov! * Et lille tip, behøver du ikke at begrænse din fest til bare tøj, du kan gøre sko, tilbehør, uanset hvad du kan lide. Plus det giver dig lidt mere sort til at bytte. Også hvor vil du være at have det tøj swap? Du kan have det i dit hjem, eller hvis det er en god dag kan du endda få det udenfor ligesom jeg gjorde. Du kan endda se om leje et offentligt rum, hvis du tror, ​​du vil have en stor valgdeltagelse.
  • Når du har samlet en konsensus fra dine venner, og hvor du vil være at have det, vælge en dato, hvor at være vært for festen. Weekender er et godt valg, men udelukker ikke hverdage også. Jeg holdt mine efter arbejde på en onsdag og stadig havde en god valgdeltagelse. Det er en god ide at give alle en mindst et par uger til at samle deres tøj og rengør dem til festen. Tricket er at polle folk, når en god tid for dem ville være. Når du finder, hvad der virker for dig og de fleste af din gruppe, du har fået din date.
  • Næste du ønsker at sende den officielle invitere så alle dine gæster er i loop. Du kan gøre dette via e-mail selvfølgelig eller bare ord i munden. En Facebook-event side fungerer også. Nogle gange er det rart at finde en god online site som Evites.com at sende dine invitationer. Det giver den et pænere udseende til det. Du kan også foretage håndlavede invitationer til denne særlige touch. Hvad jeg gjorde blev

    Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
  • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.