*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Hvordan krav en Back Tax Rebate

Under visse omstændigheder kan du have grund til at tro, at du har betalt for meget skat som følge af tilbageholdelse. Dette kan ske, hvis du har skiftet job et antal gange i løbet af året, eller hvis du arbejder mere end et job på samme tid.

Du har ret til at indgive en tilbagebetaling af denne overbetaling.

Du har måske betalt for meget skat, hvis du er studerende, og du har arbejdet under ferie uden at indgive en formular P38S for studerende medarbejdere, eller hvis de personer, du arbejder for brugte en forkert skat kode, eller du var ansat i kun en del af året eller du har arbejdet mere end ét job ad gangen, eller du endte din ansættelse og modtog ingen indkomst for resten af ​​året, eller du skiftede fra fuld tid til deltid eller blev selvstændig i løbet af året, eller du blev udstedt en erstatning skat kode på grund af at ændre dit job.

Hvis du arbejder og modtager en pension, er det muligt, at du har mere end én momskode. Du er nødt til at tjekke den skattemæssige kode, der tildeles til dig på din løn stub eller din P45. Denne information fortæller arbejdsgiveren, hvor meget skat at fjerne fra din kontrol forud for udstedelsen.

Hvis du tror, ​​du har betalt for meget i skat i henhold til selvevaluering, kan du sikkert få en refusion direkte indsat på din konto for at udligne fremtidige betalinger. Tjek din skat guidebog for at være sikker. Bare se "Hvordan man kan stoppe donere dine penge til IRS"

Hvis du føler, at en eller anden grund, også grød skat tilbageholdes fra din løn, bør du kontakte lønningslisten afdeling, hvor du arbejder som et første fremgangsmåde. De revisorer og bogholdere i lønningslisten afdeling har specialiseret sig i tilbageholdelse. De kender alle de ligninger og beregninger for at få din tilbageholdelse højre. Hvis der er noget galt med det afgiftsbeløb, tilbageholdes fra din løn, det er de mennesker, der kan finde ud af om det og i sidste ende, ordne det.

Også, hvis du føler Internal Revenue Service skylder dig efterbetaling af skat af enhver type kontakt en skat advokat eller skat specialist. Disse mennesker er fagfolk, når det kommer til at få din ryg skat rabat. Hvis de mener, at du har en sag, vil de normalt repræsentere dig for en procentdel af, hvad de kan komme sig. De ved også alle de rigtige procedurer, formularer til at udfylde, og ansvarlige parter til at kontakte i et forsøg på at inddrive dine penge.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.