*   >> Læs Uddannelse artikler >> science >> software

Endelig 100 Mbps Overalt (Hvis du har Comcast)

Det har været længe undervejs, men nu er en gennemsnitlig bredbånd abonnent i USA kan tilmelde dig en 100 Mbps bredbåndsforbindelse. Comcast, den største kabel (og bredbånd) selskab sagde torsdag det er at lancere Extreme 105 på tværs af hele dens fodspor, der dækker 40 millioner hjem i byer som San Francisco, Seattle; Chicago; Miami; Washington DC.; Philadelphia; og størstedelen af ​​Boston.

For at være sikker på, virksomheder som cablevision levere 100 Mbit forbindelser i regionen (New York), men Comcast gør den tilgængelig på nationalt plan. Prognoser har indikeret vi kunne have 100 millioner hjem med 100 Mbps i 2015, og med torsdagens nyheder, vi er ret tæt på dette mål nu. Det burde gøre FCC temmelig tilfreds

Nu er det ikke billigt:. Omkring $ 105 om måneden for bredbåndsforbindelse, hvis du tilmelder dig et triple-play planen, hvor andre tjenester koster ekstra. Den standalone Prisen er temmelig darn stejl - 199 $ om måneden - hvilket jeg synes er en skam. Comcast skulle have solgt det til en mere overkommelig pris. Jeg betaler omkring $ 150 om måneden for en 50 Mbps forretning tilslutning omkring et år siden. Jeg tilmeldt at i stedet for $ 80 om måneden for 50 Mbps bolig tilslutning mest fordi jeg ikke ønskede at møde nogen "båndbredde hætter." En Comcast talsmand siger, at 250 GB cap gælder for denne super-hurtige bredbåndsforbindelse så godt.

Baseret på DOCSIS 3.0-teknologi, Comcast siger, at du kan downloade en HD film i fem minutter> sekunder> med denne hastighed, eller en fuld album i 3 sekunder, men der er under forudsætning af netværket udfører på et optimalt niveau. Jeg tror at downloade filer er den forkerte måde at se på, hvad disse hastigheder kan gøre. Jeg bor i øjeblikket i en bygning med en 100 Mbps-forbindelse, og som et resultat, har jeg langsomt men sikkert skiftede væk fra downloads af digitalt indhold til mere strøm-orienteret forbrug. (Relateret: Glem P2P, Porno internetudbydere Hate Netflix..)

Netflix, Hulu, AppleTV, Spotify og Pandora udgør størstedelen af ​​min digitale indhold kost. Når det kommer til at arbejde, er det nu alle i "skyen" via Google Docs og Gmail. Med højere båndbredde, er oplevelsen af ​​alle disse tjenester forbedret for mig. Med Comcast gør højere hastigheder tilgængelige landsdækkende, er opadrettede vil være for alle disse streaming Services.I forudsige de vil se en stor bule i brug.

FTTH Council, siger ja, og skubber den amerikanske regering at vedtage e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.