*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> first aid

Silverex Cream

Ingredienser -Chlorhexidine gluconat & sølvsulfadiazin.

Anvendelse af Silverex beige Silverex bruges på nedskæringer, forbrændinger, sår og bakteriel infektion.

Pris- Silverex kommer i en rør af 24. GM og koste omkring 2 dollars her i Indien

Effektivitet -. Silverex er hundrede og en procent effektiv i healing nogen form for sår, nedskæringer, brænde eller bakteriel infektion. Efter at have brugt Silverex creme jeg må sige det er en meget nyttig fløde i din førstehjælpskasse og brænde jeg tror ikke nogen anden creme er så godt som Silverex, enhver form for forbrændinger kan behandles med Silverex fløde og hvis de anvendes umiddelbart efter brænde virkningen af ​​brænde vil blive væsentligt minimeres, og efterfølgende brug af Silverex Cream vil fremskynde helingsprocessen. Silverex creme ikke kun hjælper helbrede brænde, men også minimerer brænde mærker, og hvis de anvendes regelmæssigt det endda kan rydde brænde ar.

Selv Læger ordinere Silverex creme til de fleste af de patienter, for håndtering af forbrændinger, og det ene af de mest anbefalede salver i ethvert apotek. Tilgængelige over skranken Silverex er en meget sikker og effektiv salve mod beskæftiger sig med brænde, mindre sår og sår.

Selvom Silverex creme mod nedskæringer, sår og bakteriel infektion, men jeg ville kalde det en brænder specialist og vil anbefale folk til at holde et rør i nødstilfælde og bruge det samme, hvis nogen ulykke sker. Jeg kender folk ville ikke tro mig så bare købe en tube af cremen (kun omkring 2 dollars) og give det en chance og se for dig selv, hvor effektivt produktet er.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.