*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> real estate

Ansatte i Award-Winning Brisbane Builder Take Time Out at hjælpe i Brisbane Floods

Sammen med tusindvis af andre Queenslanders, Indigo Homes 'personale arbejdede på frontlinjen for at beskytte fremmede' egenskaber mod stigende januar flodvandet, og derefter hjalp med oprydningen efter vandet trak sig tilbage.

Indigo Homes Direktør Chris La Franchi siger de vidste en masse mennesker var i fare, og ønskede at hjælpe, hvor de kunne. Medarbejderne fik betalt frihed, så de kunne gøre, hvad var nødvendigt for at forsvare deres eget hjem og hjælpe andre fanget i krisen.

Virksomheden har en historie om at hjælpe samfund komme tilbage på deres fødder med indkøbschef Clint Joyce nylig med til at bygge en skole i en fjerntliggende Østtimor landsby.

Mange hænder, men stadig tungt arbejde

Indigo Homes 'ordfører Tom Graham bor i den indre Brisbane forstad Teneriffe, et område, der var blevet forudsagt til at blive hårdt ramt, hvis oversvømmelser oversteg 1974 niveauer. Efter at have gjort, hvad han kunne for sin egen ejendom, brugte han det meste af tirsdag og onsdag før toppen febrilsk sandbagging stueetagen enheder af ældre beboere i hans gade.

"Det var utroligt, faktisk," siger Tom. "Et par Ute slået med sandsække og pludselig alle kom ud af deres huse og begyndte at hjælpe. Hvad der startede med et par venner blev hurtigt hele forstad arbejder sammen."

Med vandmasserne topper under forventede niveauer, Toms gaden var heldigvis ikke påvirket, selvom nærliggende havnefronten egenskaber blev oversvømmet.

"Efter oversvømmelsen vi ledes til Ipswich for at hjælpe venner rydde op, og derefter kom tilbage til New Farm andwe hjalp overalt, hvor vi var nødvendige.

"Det var fantastisk at se alle pitching i. Komplet fremmede walking langs gaden lige droppede alt for at hjælpe folk, de aldrig havde mødt."

Han siger, han og hans venner hjalp hvem havde brug for en hånd, skovle silt og mudder og vaske vægge.

Mens arbejdede i den tropiske varme og fugtighed var hårdt fysisk arbejde, det værste var langt 'oversvømmelse mudder' lugt, siger han. "Men at være en del af at hjælpe så mange mennesker i nød var en rigtig høj.

"Brisbane kan ændre sig for evigt som følge af disse oversvømmelser -. på en god måde"

Still komme tilbage til business as usual

Mens vandet er aftaget, oversvømmelsen fortsætter med at have en indvirkning på mange virksomheder, også uden for oversvømmelse zone.

"I de første par dage efter oversvømmelserne var

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.