*   >> Læs Uddannelse artikler >> tech >> web development

BMX Racing -? Hvad It All About

The sport BMX racing vinder popularitet over hele verden, især da det blev gjort en officiel olympisk sport i sommeren 2008. BMX racing er en sport, der er afledt af motocross racing, deraf navn, cykel motorcross (BMX). Det har været kendt siden 1960'erne, men det var ikke før 1970'erne, da flere og flere børn begyndte at efterligne Motocross legender, som de så op til, at øge populariteten af ​​sport.The BMX banen er en snavs kursus, der er lavet af en start blok, hopper på forskellige steder i hele kurset og en målstregen.

De fleste racer er løb i sprint-format tillader kun otte ryttere på sporet ad gangen. Ud af de otte ryttere den hurtigste vil bevæge sig ind på det sidste løb. De motos eller de kvalificerende løb giver BMX ryttere op til tre gange for at få en plads i sidste løb. Afhængig af antallet af ryttere der i tilfælde, vil der være mange mini racer eller opvarmer, der vil filteret i den sidste, der afgør mester. Beskyttelsesudstyr er et vigtigt element i BMX racing. De racere 'gear ser noget, der svarer til Motocross racere.

Konkurrenten bærer lange ærme trøjer for at beskytte deres våben fra sporet brænde i tilfælde af et fald eller nedbrud. Deres ben er dækket af beskyttende tunge læder racing bukser. Læder handsker er også anvendes for at forhindre hånd skade. Ryttere i officielle løb skal bære en fuld face hjelm til at beskytte mod hoved og nakkeskader. Knæ, skinnebensbeskyttere og albue vagter er slidte til at beskytte de mest sårbare knogler, der kan forventes at komme i kontakt med jorden, hvis rytterens vrag.

Standard fælgdimension for BMX cykler 20 inches, selv om der er små og store størrelser afhængig af alder og højde af rytteren. BMX racercykler er typisk mindre end et bjerg eller landevejscykel. Det er denne mindre størrelse og let, robust konstruktion, der tillader rockermiljøet for at flyve rundt på banen i topfart og tage til luften, når de rammer hopper. BMX stel er lavet af letvægts aluminium, legering og /eller Cro-moly (krom molybdæn), hvilket gør dem lette og robuste, så de kan holde op til en hvilken som helst straf, som rytteren sætter det igennem på sporet.

Selvom BMX racing en solo sport, er hold, dannet af sponsorer til at dække udgifterne til rytterne needs.If du er interesseret i at blive en professionel BMX rytter, du skal være mindst seksten år. Du skal være sikker i din køreevner og har vist dig selv i amatør klasser. Når du bryde ind i professionel klasse, du er nødt til at øve og finpudse dine færdigheder til