*   >> Læs Uddannelse artikler >> auto >> biler

Honda Jazz Series Speed ​​udfordre Opener

Efter at have passeret en streng 12 omgange, Roy Haryanto Surabaya Honda Center Ganda Sari OWS Racing Team lykkedes at slutte i første position åbning serie Speed ​​Challenge Honda Jazz (HJSC) på Sentul International Circuit, West Java, i weekenden.

Roy Haryanto succeser vundet i Master klassen opnås gennem enorm kamp gennem hele løbet. Selvom starten i spidsen for de 18 ryttere, der konkurrerede i denne serie, havde placeringen af ​​Roy faldet til 11. efter første sving. Efter dette, Roy holdt scorer bedste omgangstid og én efter én efter driverne foran ham.

I de sidste par omgange, Roy få stramme modstand på to Honda Racing Indonesien, Rio og Alvin Bahar Saputro at siden starten af ​​løbet bly i spidsen. Desværre når du konkurrerer med den stramme slutningen af ​​løbet, Alvin Bahar bildæk briste, og han var nødt til at komme ud af løbet.

I slutningen af ​​løbet, Roy færdig fører med en tid på 25 minutter 08 275 sekunder, mens Rio Saputro på andenpladsen med en tid på 25 minutter 08 962 sekunder, og Benny Santoso af Skalotteløg Racing Team sluttede på tredjepladsen med en tid på 25 minutter 12 502 sekunder.

Fremme i klassen, den første titel i serien vandt Bilal (B2T Racing), andet af David Kartawidjaya mester og tredjepladsen af ​​Andy Wibowo (HSC Ganda Sari OWS). Mens der i klassen mester vandt Rising Star Wilson Wijaya (E-Worx Racing), løberen Rudy Sumawiganda (Sobo stjerne ENEOS) og tredjepladsen FINSA Noorcahyo (Sobo stjerne ENEOS).

Intens konkurrence mellem Roy Haryanto med både Indonesien Racing Honda racere tilbage i Indonesien Super Production (ISP), som blev holdt på plads, og samme dag.

I tilfælde af, den mest prestigefyldte Nationalt mesterskab væddeløb, Alvin Bahar startede løbet i pole position af de 17 ryttere, der konkurrerede, efter at scorer det bedste tid i kvalifikationen.

Roy Haryanto starte i anden og tredje i Rio Saputro. I begyndelsen af ​​løbet, Alvin Bahar og Rio Saputro straks imponeret og det lykkedes at få fat i to førende position. Begge kørere Master har endda måttet udvide afstanden med Roy Haryanto ved position 3 med en afstand på mere end 2 sekunder.

, styrken af ​​Alle New Jazz Roy Haryanto ustoppelig drev og endelig fik dog gennem Rio Saputro og Alvin Bahar i de sidste to omgange. Roy sluttede først foran Alvin Bahar med en margen på mindre end 1 sekund, mens Rio Saputro finish i tredje position.