*   >> Læs Uddannelse artikler >> family >> family health safety

Forståelse Misbrug Fra offer & amp; # 039; s Perspective

Alt for ofte folk, primært kvinder og børn, befinder sig ofre for en eller anden form for misbrug. Misbruget kan være fysiske, følelsesmæssige, psykologiske, eller i nogle tilfælde, seksuel. Også for ofte en trist konsekvens af disse ulovlige situationer medfører ofrene bliver alvorligt såret eller dræbt, og deres ansigter vises i nyhederne.

Hvor mange gange har du tændt for fjernsynet eller vendt gennem avisen kun se overskrifter og rapporter om en kvinde eller et barn dræbt eller brutalt slået som følge af vold i hjemmet?

Det er en virkelig trist syn at se. Det er et syn, som jeg personligt har set. Misbrug er ikke blot et begreb eller en idé om én person skade en anden. Det er meget reel og meget skadeligt. Det var en af ​​de mest smertefulde oplevelser, jeg nogensinde har haft at leve igennem, ikke én gang, men to gange.

Som et lille barn, jeg boede i en farlig husstand miljø. Fra hvad jeg kan huske på tre år, blev jeg godt klar over, at min mor og far havde et forhold i modsætning til nogen af ​​mine andre venner. Min far var altid råben på min mor og hun ville altid græde. De var altid skændes, altid råbe på hinanden. Jeg vidste, at det kunne ikke have været normalt for dem at handle på den måde mod hinanden. Jeg gjorde det eneste, jeg vidste, hvordan man gøre for at stoppe kampene-råb. Jeg ville skrige og græde og tigge dem til at stoppe råben på hinanden. I det øjeblik jeg greb ind, ville min mor stoppe til en tendens til mig. Min far ville stadig ønsker at fortsætte kampen, men efter at jeg blev involveret, mistede han min mors opmærksomhed og endte med at blive ignoreret.

Men jeg forventer, at han ikke lod min mor ignorere ham længe. Han sikkert syntes at vil gøre mig betale for mine interventioner et år senere. Jeg var kun fire, men allerede, jeg forstod så meget, jeg vidste så mange ting at små børn bør aldrig være i stand til at forstå. Så smerten startede. Jeg var nødt til at være forsigtig, altid gå på æggeskaller omkring min far. I det øjeblik jeg gjorde noget til vrede ham, uanset hvor lille eller ubetydeligt, ville han straffe mig, slå mig med sine bare hænder eller hvad han kunne få sine hænder på. Jeg kan huske at løbe fra ham, gemmer sig i min bedstemors soveværelse i huset, låse døren til soveværelset og det indvendige badeværelse døren bag mig, lukke mig i for to, nogle gange fire timer, mens jeg lyttede til ham pund på døren og vægge, råbe på mig at lade ham ind og åbne døren. Jeg har aldrig

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>

family health safety

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.