*   >> Læs Uddannelse artikler >> food >> recipes

Assertivenet Spider Er Gigablast Spider

.

Indledning og formål

Formålet med denne artikel er at give beviser og oplysninger for at modvirke forslaget om, at Assertivenet potentielt anvendes til skadelige formål

Indledende Forskning

På lørdag, 11 marts, 2006, modtog jeg en noget presserende telefonopkald fra en klient af mine, Hibiscus Florals. Ejeren, Mark Morkowski, var bekymret, fordi han havde været at gennemgå hans hjemmeside trafik statistik, og havde bemærket, at der på en lang række punkter i løbet af dagen, en bruger eller spider fra "ASSERTIVENET" (IP 66.154.103.125) havde besøgt Hibiscus hjemmeside.

Da dette var temmelig usædvanligt, Mark valgt at undersøge nærmere ved at søge efter mere information "Assertivenet" via søgemaskinen Google. De første tre resultater, som han fandt vises below:

 • http://www.webmasterworld.com/forum10/11080.htm
 • http://www.powerbasic.com/support/forums/Forum12/HTML/002979.html
 • http://www.completewhois.com/cgi-bin/whois.cgi?query=66.154.111.40

  From denne information, Mark og jeg samledes, at ejeren af ​​edderkoppen pågældende synes at være et firma kaldet Assertive Networks, og var vært ved et firma kaldet "BC Hosting." Mere information wass ikke umiddelbart tilgængelig.

  Det er denne mangel på information, der sandsynligvis førte nogle af medlemmerne af de PowerBASIC fora for at blokere IP-interval 66,154. * Fra adgang til deres forskellige hjemmesider, og med rette så. Men denne samme mangel på oplysninger førte til yderligere spørgsmål:?

  1. Hvilke filer var Assertivenet edderkop Adgang /forsøger at få adgang
   var spider kravlende sider eller, ligesom nogle bots, blev det ser efter bestemte filer, der kunne bruges til skadelige formål (f.eks filer og scripts, der kan manipuleres til hjemmesiden angreb?)
  2. Hvorfor er den tilsyneladende ejer af Assertivenet edderkop en web-hosting firma (BC Hosting)
  3. Hvad er formålet med Assertivenet edderkop

   Yderligere Forskning -?? alt er ikke som det ser

   På dette tidspunkt besluttede jeg at se ud over, hvad statistikken website trafik afsløret, samt de oplysninger, som Marks første søgning afsløret. Jeg havde brug for at starte med at besvare de spørgsmål, jeg stillede tidligere, og for at gøre det, jeg havde brug for at få adgang til de rå logfiler for Hibiscus hjemmeside.

   Jeg åbnede op logfilerne, søgt efter den særlige IP'er pågældende, og fandt en r

   Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.